Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres.

elküldöm emailben

Mire jó a Töltőanyag?

Flashbag babzsák töltőanyagBabzsákjaink kis gömb alakú, külön álló szűz polisztirol golyókkal vannak töltve, ebből következnek a babzsákjaink legjobb tulajdonságai, mint például: pehelykönnyűek, antiallergének, és könnyen formálhatóak. 

A használat során, idővel, a töltőanyag, a polisztirol gyöngyök zsugorodhatnak így babzsákod veszthet kényelméből.Ha úgy érzed, hogy kedvenc Flashbag babzsákod kezd veszíteni tartásából, formája már nem olyan mint új korában, akkor eljött az ideje egy kis felfrissítésnek.

A garancia idő alatt 1 alkalommal, maximum az eredeti töltőanyag 30%-ával feltöltjük neked. Ezt követően már valószínűleg hosszú-hosszú évekig nem kell újra utántölteni kedvenc  babzsákodat. Bővebb információért kattint ide.

Az ingyenes utántöltés után sem kell agódnod, ha mégis bármely okból a garancia időn túl is szükséged van töltőanyagra, kedvező áron hozzájuthatsz nálunk is.Természetesen ebben az esetben te szabod meg mennyi tötlőanyagra van szükséged, de ne aggódj, ha tanácstalan lennél szívesen segítünk a döntésben.

Töltőanyag ára 32 Ft/ liter.

Kérünk, hogy amennyiben töltőanyagot szeretnél vásárolni babzsákodba jelezd ezt felénk előre, hogy biztos tudjuk neked biztosítani a megfelelő mennyiséget.

 


Mi az a flashbag?    Miért minket válassz?
 
separator

Termékeinket személyesen is megtekintheti az alábbi címen:


Budapest, 1149 Táborhely utca 6.
Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00


Mobil: (06-20) 537-6666

Telefon: (06-1) 410-60-30

Fax: (06-1) 410-60-30


A babzsákok személyes megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges.