Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres.

Kezdőoldal 30 napos pénzvisszafizetés!

30 napos pénzvisszafizetés!

elküldöm emailben


Csalódás kizárva  100% Elégedettségi GARANCIA!

 

Ha Te nem vagy elégedett akkor Mi sem!

Borzasztó érzés lehet, amikor megérkezik hozzád egy várva-várt termék, de az átvételkor szembesülsz csak vele, hogy nem olyan..... Nagyobb, kisebb, nem olyan puha, vagy éppen túl puha. Nem tetszik a színe, a formája, az anyaga vagy bármi. Ülsz felette és nézegeted, hogy mit csinálj vele. Mi nem szeretnénk, ha így éreznéd magad mikor megérkezik a várva-várt babzsákod. 

Rengeteg elégedett vásárló után szeretnénk ha Te is maximálisan elégedett lennél velünk és termékeinkkel.

Ha vásárlás után úgy érzed, hogy nem a világ legkényelmesebb babzsákját vásároltad meg, jelezd ezt felénk az átvételt követő 30 napon belül és mi megpróbálunk segíteni.

Ha a kényelmetlenség vagy a csalódottság megszüntethető, más színnel, más mérettel, más huzattal, más típussal, több vagy kevesebb töltőanyaggal akkor persze megpróbálunk segíteni. Ha valamilyen ok folytán továbbra sem lennél elégedett, és nem tudjuk orvosolni a problémád akkor mi sem természetesebb számunkra, mint 
zokszó nélkül visszaadni neked a teljes vételárat!

100% elégedettségi garanciánk csak egy a 12 érv közül, amely mellettünk szól, ha babzsákot szeretnél vásárolni. Ha még nem olvastad el ezt a 12 érvet, az alábbi linkre kattintva most megteheted. Javasoljuk szánj rá 2 percet. Hidd el megéri!

12 legfontosabb érv ami melettünk szól >>>

 

 Termékeinket személyesen is megtekintheti az alábbi címen:


Budapest, 1149 Táborhely utca 6.
Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00


Mobil: (06-20) 537-6666

Fax: (06-1) 410-60-30


A babzsákok személyes megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges.